onsdag 20 november 2013

Jaha så gick det...

Med mitt bloggande hahaha inge vidare som ni kanske märkt. Men det har varit lite sjukdom här hemma. M har haft svinkoppor och en hel del faktiskt. Men efter 1 veckas tid hemma så försvann dem. Det har varit lite mycket besök på BVC med M, just för svinkopporna men även för att kolla hörseln. Ville kolla så att det inte är så att hon hör dåligt eftersom hon inte reagerar ibland och pratar väldigt lite trots sin ålder. Men på BVC så såg de inget fel i öronen men hon har fått en remis till akademiska för hörseltest som vanligt vis görs när de är 4 år. Sen så har hon även fått en remis till talpedagogen, får se när vi får komma dit första gången. Har en känsla att det kommer nog inte bli innan jul. Men får vi det så är ju det bara toppen tycker jag.
Idag kom ett nytt ord låda och häromdagen törstig. Hon visar verkligen vad hon vill med hela sin kropp och sitt egna språk. Men just för att kommunicera bättre med kompisarna på förskolan så hoppas jag att det snart kommer fler ord. Men även för att förklara vad hon vill, ibland bryter hon ihop och blir skit arg för att vi inte förstår vad hon vill. Åh vem skulle inte ha gjort det. Hon är verkligen grymt envis och det har hon verkligen fått från mig ska jag erkänna.

Har ni haft behovet av att gå med era barn till någon talpedagog? Eller har ni tips på bra böcker, appar ja vad som helst så tipsa mig gärna.


1 kommentar:

CityMamman sa...

Skickar både kryakramar och lite lycka till!!! Bra att ni kollar upp det här med hörseln. Det är svårt att se men det finns bra hjälpmedel isf... ❤️ jag har en så. Dör hörapparat men använder den inte då jag lärt mig läsa på läpparna, så oavsett vad (tror nog bara hon väntar med att prata till hon kan allt ;) så löser det sig till det bästa! Kraaam